ΜΝΗΜΕΣ ΤΡΥΓΟΥ στα Μεσόγεια Αττικής

Εξώφυλλο
Τομέας:
Εκδόσεις, Πολιτισμός
Φορέας Υλοποίησης:
ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ
Έτος:
2015

Η αμπελουργία στα Μεσόγεια αφορά μία παράδοση αιώνων, τόσο όσον αφορά το ίδιο το μεσογείτικο κρασί όσο και τον τρόπο παραγωγής του. Στην έκδοση καταγράφεται η δομή του Μεσογείτικου τόπου, με τους ξεχωριστούς αμπελώνες, η όλη διαδικασία της αμπελοκαλλιέργειας, τα μέσα πραγμάτωσής της και, κυρίως, η διαδικασία του τρυγητού και της οινοποίησης, όπως γίνονταν πριν τη μηχανοκίνηση.

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.